Home Services FAQ Over... Contact Vacature(s) Afspraak maken

Yoni Massage

Inleiding

Je hebt een druk leven, je bent de hele dag in touw, van s'morgens vroeg tot s'avonds laat ben je druk met van alles en nog wat. Kinderen naar school brengen, werk, kinderen van school halen, boodschappen doen, eten koken, afwassen, kinderen naar bed brengen, huishouden e.d. Wat zou het toch ontzettend fijn zijn om even de boel, de boel te laten en nu eindelijk eens even een keertje lekker aan jezelf te denken en je lekker laten verwennen met een heerlijke ontspannende Yoni Massage.

Wat is een Yoni Massage?

Een Yoni Massage is een massage, speciaal voor de vagina, clitoris en de G-Spot. Het is mogelijk om 1 of meerdere orgasmes te krijgen en zelfs de meest intense variant, het G-Spot orgasme, ook wel Squirten genoemd, beter bekend als spuitend klaarkomen..

Waarom een Yoni Massage?

Hoewel er tal van manieren zijn om je lekker te ontspannen, is een Yoni Massage 1 van de betere manieren om je vagina en jezelf eens lekker te laten verwennen en intens te genieten. Het kan dingen in je naar boven halen die je nooit voor mogelijk had gehouden. Als je al moeite hebt met het krijgen van een orgasme, of nog nooit een orgasme hebt gehad, is een Yoni Massage zeker het overwegen waard om het gewoon eens te proberen, baat het niet, dan schaadt het ook niet. Je bent in ieder geval even een paar uurtjes "op vakantie", daarna kun je er weer fris tegenaan.

Orgasmegarantie

Het krijgen van een orgasme is het allerfijnste wat er is en het gevoel is eigenlijk met geen pen te beschrijven. Tijdens de sessie(s) zul je minstens 1 of meerdere orgasme's krijgen, daar durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.

Sterker nog! Als het mij niet lukt om jou ten minste 1 orgasme te laten krijgen, krijg je je geld gewoon terug!

Voorwaarde is wel dat ik er ruimschoots de tijd voor krijg om je een orgasme te geven. Als het echt niet lukt, krijg je je geld gewoon terug. Een orgasme tegenhouden is vrijwel onmogelijk, daar heb je namelijk geen controle over, het komt of het komt niet.

Mijn Werkwijze:

Zoals gebruikelijk ontvang ik je in een huiselijke sfeer met een kopje koffie of thee. We bespreken de Yoni Massage en spreken af wat we doen en hoe ver we daarin gaan. Daarna mag je je uit gaan kleden en evt. van te voren een douche nemen en op de massagetafel gaan liggen.

Vanwege Corona is het aan te raden om even van te voren een douce te nemen, dat mag je hier bij mij doen, maar ook thuis. Aangezien ik me volledig op je vagina ga concentreren is het niet nodig om volledig naakt op de massagetafel te gaan liggen, de bovenkleding mag aan blijven. Wat je zelf maar het prettigste vindt. Broek of rok e.d. moet natuurlijk wel uit. Zorg dat je goed en lekker ligt en dan gaan we beginnen.

Langzaam laat ik je eerst aan mijn handen wennen door je benen en buik te strelen en ga daarbij steeds dichter naar de vagina toe werken. De schaamlippen worden uiteindelijk 1 voor 1 aangeraakt en gemasseerd, hierbij gebruik ik een klein beetje massageolie. De clitoris krijgt ook even wat aandacht door even plagend aan te raken.

Hierbij bouw ik langzaam de spanning op en concentreer me nu volledig op de clitoris en laat ik je lekker genieten van een aantal orgasmes. Vervolgens gaan we langzaam naar de binnenkant en ga eerst met 1 vinger voorzichtig naar binnen en probeer ik de G-Spot te vinden. Al spelend komt er uiteindelijk nog een vinger bij en ga ik je laten genieten van een echt intens orgasme.

Nu is het aan jou of we verder gaan. Als je wilt stoppen dan stoppen we en mag je van de douche gebruik maken om de overgebleven olie af te spoelen en je weer op te frissen. Wil je doorgaan, dan gaan we gewoon door.

Als afsluiting drinken we nog een kopje koffie of thee en dan wordt het tijd om weer afscheid te gaan nemen, hopelijk was het allemaal geslaagd en heb jij een fijne ervaring gehad en kun je er weer even helemaal tegenaan.

Eventuele Extra Opties

Tijdens de sessie(s) zijn er een aantal Extra Opties mogelijk of juist niet. Deze opties zijn niet verplicht en geheel op vrijwillige basis en in goed overleg.

Hieronder een greep uit de diverse opties en mogelijkheden:

Mogelijkheden: Niet mogelijk:
Intiem (seks)
Vaginale Massage
Vingeren
Likken
Strelen
(Tong) Zoenen
Squirten
Knuffelen
Kinky Spelletjes
Minderjarigen
Plas- / Poep
Anale seks
Dieren
Extreme dingen
BDSM

Jij hebt de VOLLEDIGE REGIE

Tijdens alle sessies, van welke service dan ook, heb jij de VOLLEDIGE regie, alleen jij bepaalt wat er gebeurt en hoe ver we daarin gaan. Dit bespreken we van te voren en ik hou me daar aan, ik zal nooit dingen gaan doen die jij niet wil. Ook kun je ten aller tijden stoppen, ik respecteer je beslissing an zal dan ook direct stoppen met waar ik mee bezig ben.

Tijdens de sessies zal ik je op alle mogelijke plekjes aanraken, ook de meest intieme plekjes, dat kan even wennen zijn, of niet prettig aanvoelen. Geef dat gewoon aan, dan blijft het prettig voor jou, maar ook voor mij. Als je wilt mag je mij ook gewoon aanraken, strelen of met me spelen, hoever je daarin gaat, bepaal je zelf, jij hebt tenslotte de volledige regie in handen.

Er kunnen tijdens de sessie(s) allerlei gevoelens ontstaan en word je zodanig opgewonden dat je misschien wel meer wilt dan wat we hebben afgesproken. Dat is geen probleem als je het maar aangeeft, het is jouw momentje en jij hebt de regie, niet ik.

Bovendien kan ik het me helemaal niet veroorloven om "rare" dingen met je te gaan doen, ik hou van gelukkige tevreden klanten en die krijg je alleen als je er respectvol mee omgaat.

Safe seks?

Mocht het eventueel zover komen dat we verder gaan dan de massages of tijdens het Intiem Samenzijn, dan spreekt het natuurlijk voor zich, dat we dit veilig en met respect voor elkaar gaan doen, dus met condoom, deze hoef jij natuurlijk niet zelf mee te nemen, die heb ik hier ruim voldoende in voorraad. Ook is het verstandig dat je de pil slikt, want een condoom is ook niet 100% betrouwbaar.

Het is niet mijn doel om seks met je te hebben, mijn doel is om jou optimaal te laten genieten en je een fijne tijd en ervaring te bieden. Dit gebeurt vanzelfsprekend met wederzijdse toestemming en respect.

Voor Wie?

Alle vrouwen van 18 jaar, of ouder, die gewoon eens lekker willen ontspannen en intens genieten en die nieuwe ervaringen en gevoelens willen ontdekken. De olie is geschikt voor elk huidtype en is kleur- en geurloos.

Niet voor mannen?

Sorry heren, maar deze services zijn alleen bedoeld voor vrouwen. Voor mannen zijn er mogelijkheden zat, Google is je beste vriend.

Is het vreemdgaan?

Het ontvangen van een Yoni Massage door een vreemde man, is geen vreemdgaan, hoewel ik wel in en aan je meest intieme lichaamsdelen kom.

Of het handig is om je partner te vertellen dat je je Erotisch laat masseren, hangt helemaal van jullie relatie af en of de partner jaloers is aangelegd, of minder open minded is. Sommige mannen zien dit toch als een vorm van vreemdgaan, maar dat heeft meer te maken met jaloezie, het is namelijk geen vreemdgaan, bovendien is het jouw lichaam en niet die van je partner.

Mag ik iemand meenemen?

Liever niet, ik heb maar een klein huisje en weinig ruimte. En op jaloerse partners zit ik al helemaal niet te wachten en ik neem aan jij ook niet. Dit is puur jouw momentje!

Je mag natuurlijk wel een vriendin meenemen, als dat je een veiliger of vertrouwder gevoel geeft en misschien wil zij ook wel een heerlijke Yoni Massage ontvangen, zij betaalt dan ook hetzelfde tarief.

Hoelang duurt een Yoni Massage?

Een gemiddelde Yoni Massage duurt ongeveer 1 a 1.5 uur, met een maximum van 4 uur. Ik ben absoluut geen klokkijker, dus als het iets langer duurt is dat ook geen probleem, ik neem er graag uitgebreid de tijd voor om jou lekker te verwennen.

Hoe vaak kan het?

In princiepe kan het dagelijks, maar om de spieren en de gevoelige plekjes een beetje de kans te geven om zich te herstellen, raad ik je aan om minimaal een weekje te wachten voordat je weer een afspraak maakt, dan blijft het lekker en fijn.

Wat kost een Yoni Massage?

Voor een Yoni Massage vraag ik € 30,-, dit is een vast bedrag en dient vooraf (bij aanvang) contant en het liefst gepast te worden betaald. Pinnen, credit card of via iDeal betalen is niet mogelijk in verband met jouw en mijn privacy.

Direct een afspraak maken?

Maak nu snel en gemakkelijk online een afspraak met mij voor een (H)eerlijke Yoni Massage door op onderstaande knop te drukken:

Meer weten?

Bekijk de FAQ (Veel gestelde vragen) en je kunt altijd geheel vrijblijvend, zonder enige verplichting, contact met me opnemen, om al je vragen te beantwoorden of om direct een afspraak met mij te maken voor 1 van mijn unieke services en diensten.

Wat klanten zeggen:

Mevr. H uit Hoogkerk gaf cijfer 9.00 en schreef het volgende:


Wauw! In 1 woord geweldig!


Klanten geven gemiddeld een

8.7

en daar ben ik best trots op!