Home Services FAQ Over... Contact Vacature(s) Afspraak maken

Intiem Samenzijn

Inleiding

Bijna iedere vrouw heeft ongetwijfeld wel eens de behoefte aan een heerlijke vrijpartij, of heeft daar een bepaalde fantasie over. Niet iedere vrouw is in het gelukkige bezit van een partner om daar de liefde mee te bedrijven, of kan/wil de partner niet de dingen doen die zij zo graag wil.

Voor al deze behoeftes is er nu "Intiem Samenzijn".

Wat is Intiem Samenzijn?

Intiem Samenzijn biedt jou de mogelijkheid om op een rustige, veilige en discrete manier in die behoefte(n) te voorzien, waarbij geldt dat (bijna) alles mag en nieus moet. Ook kan Intiem Samenzijn je helpen bij het ontdekken en leren van nieuwe dingen en ervaringen.

Mijn Werkwijze

Je wordt zoals gebruikelijk gastvrij ontvangen in een gezellige huiselijke sfeer met een kopje koffie of thee. We bespreken wat we gaan doen en hoe ver we daarin gaan en wat je wensen en verlangens zijn. Pas als je me volledig vertrouwt en er klaar voor bent, gaan we aan de slag om jou heerlijk te laten genieten.

We kunnen op de bank blijven of we kunnen naar de slaapkamer gaan. We kunnen voor en na de vrijpartij een douche nemen. We beginnen rustig en ik ga je op allerlei manieren verwennen en je 1 of meerdere keren een orgasme bezorgen.

Na afloop drinken we nog even een kopje koffie of thee en dan is het alweer tijd om afscheid te gaan nemen van elkaar. Hopelijk was het allemaal geslaagd en heb je er van genoten en ben je weer een nieuwe ervaring rijker. Wie weet tot een volgende keer.

Orgasmegarantie

Het krijgen van een orgasme is het allerfijnste wat er is en het gevoel is eigenlijk met geen pen te beschrijven. Tijdens de sessie(s) zul je minstens 1 of meerdere orgasme's krijgen, daar durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.

Sterker nog! Als het mij niet lukt om jou ten minste 1 orgasme te laten krijgen, krijg je je geld gewoon terug!

Voorwaarde is wel dat ik er ruimschoots de tijd voor krijg om je een orgasme te geven. Als het echt niet lukt, krijg je je geld gewoon terug. Een orgasme tegenhouden is vrijwel onmogelijk, daar heb je namelijk geen controle over, het komt of het komt niet.

Eventuele Extra Opties

Tijdens de sessie(s) zijn er een aantal Extra Opties mogelijk of juist niet. Deze opties zijn niet verplicht en geheel op vrijwillige basis en in goed overleg.

Hieronder een greep uit de diverse opties en mogelijkheden:

Mogelijkheden: Niet mogelijk:
Intiem (seks)
Vaginale Massage
Vingeren
Likken
Strelen
(Tong) Zoenen
Squirten
Knuffelen
Kinky Spelletjes
Minderjarigen
Plas- / Poep
Anale seks
Dieren
Extreme dingen
BDSM

Jij hebt de VOLLEDIGE REGIE

Tijdens alle sessies, van welke service dan ook, heb jij de VOLLEDIGE regie, alleen jij bepaalt wat er gebeurt en hoe ver we daarin gaan. Dit bespreken we van te voren en ik hou me daar aan, ik zal nooit dingen gaan doen die jij niet wil. Ook kun je ten aller tijden stoppen, ik respecteer je beslissing an zal dan ook direct stoppen met waar ik mee bezig ben.

Tijdens de sessies zal ik je op alle mogelijke plekjes aanraken, ook de meest intieme plekjes, dat kan even wennen zijn, of niet prettig aanvoelen. Geef dat gewoon aan, dan blijft het prettig voor jou, maar ook voor mij. Als je wilt mag je mij ook gewoon aanraken, strelen of met me spelen, hoever je daarin gaat, bepaal je zelf, jij hebt tenslotte de volledige regie in handen.

Er kunnen tijdens de sessie(s) allerlei gevoelens ontstaan en word je zodanig opgewonden dat je misschien wel meer wilt dan wat we hebben afgesproken. Dat is geen probleem als je het maar aangeeft, het is jouw momentje en jij hebt de regie, niet ik.

Bovendien kan ik het me helemaal niet veroorloven om "rare" dingen met je te gaan doen, ik hou van gelukkige tevreden klanten en die krijg je alleen als je er respectvol mee omgaat.

Safe seks?

Mocht het eventueel zover komen dat we verder gaan dan de massages of tijdens het Intiem Samenzijn, dan spreekt het natuurlijk voor zich, dat we dit veilig en met respect voor elkaar gaan doen, dus met condoom, deze hoef jij natuurlijk niet zelf mee te nemen, die heb ik hier ruim voldoende in voorraad. Ook is het verstandig dat je de pil slikt, want een condoom is ook niet 100% betrouwbaar.

Het is niet mijn doel om seks met je te hebben, mijn doel is om jou optimaal te laten genieten en je een fijne tijd en ervaring te bieden. Dit gebeurt vanzelfsprekend met wederzijdse toestemming en respect.

Voor wie?

Voor iedere vrouw vanaf 18 jaar, of ouder, die behoefte heeft aan intimiteit of zich graag weer helemaal vrouw willen voelen. Ook vrouwen die eens wat anders willen dan hun eigen partner, of geen partner hebben, maar toch bepaalde behoeftes en gevoelens hebben, kunnen bij mij terecht.

Ervaring is niet vereist, dus zelfs als je nog maagd bent, kun je bij mij terecht. Ik leer je graag nieuwe dingen en ervaringen opdoen en sta zelf ook volledig open voor nieuwe ervaringen.

Niet voor mannen?

Sorry heren, maar deze services zijn alleen bedoeld voor vrouwen. Voor mannen zijn er mogelijkheden zat, Google is je beste vriend.

Mag ik iemand meenemen?

Nee, helaas niet. Intiem Samenzijn is toch iets heel persoonlijks, het is iets speciaals voor jou en daar kunnen we geen pottenkijkers bij gebruiken. Bovendien heb ik maar een klein huisje en weinig ruimte en de ruimte die we hebben, hebben we ook wel nodig om in alle rust jou heerlijk te laten genieten.

Hoe vaak kan het?

Zo vaak als jij er behoefte aan hebt en zolang het goed voelt voor jou.

Hoelang duurt Intiem Samenzijn?

Gemiddeld duurt Intiem Samenzijn ongeveer 1 a 2 uur, maar dit kan ook makkelijk langer duren tot maximaal 6 uur. Ik neem er graag uitgebreid de tijd voor om jou intens te laten genieten.

Wat kost Intiem Samenzijn?

Voor Intiem Samenzijn vraag ik € 50,-, dit is een vast bedrag en dient vooraf (bij aanvang) contant en het liefst gepast te worden betaald. Pinnen, credit card of via iDeal betalen is niet mogelijk in verband met jouw en mijn privacy.

Direct een afspraak maken?

Maak nu snel en gemakkelijk online een afspraak met mij voor een (H)eerlijk Intiem Samenzijn door op onderstaande knop te drukken:

Meer weten?

Bekijk de FAQ (Veel gestelde vragen) en je kunt altijd geheel vrijblijvend, zonder enige verplichting, contact met me opnemen, om al je vragen te beantwoorden of om direct een afspraak met mij te maken voor 1 van mijn unieke services en diensten.

Wat klanten zeggen:

Mevr. H uit Hoogkerk gaf cijfer 9.00 en schreef het volgende:


Wauw! In 1 woord geweldig!


Klanten geven gemiddeld een

8.7

en daar ben ik best trots op!