Home Services FAQ Over... Contact Vacature(s) Afspraak maken

Veel gestelde vragen

Hoewel er op deze website best wel veel informatie staat, kan het voorkomen dat er allerlei vragen komen bovendrijven, hieronder probeer ik een antwoord te geven op de meest voorkomende vragen. Mocht je toch nog een vraag hebben die nog niet hieronder staat vermeld, kun je altijd vrijblijvend en zonder enige verplichting contact met me opnemen via het contactformulier, dan krijg je persoonlijk antwoord en zal de vraag uiteindelijk ook in deze FAQ verschijnen. Op deze manier maken we samen de website en de informatie beter en completer.

Om de pagina niet te lang te maken heb ik de vragen ondergebracht in uitklap menu's, klik op het onderwerp om deze open te klappen, klik vervolgens op een vraag om het antwooord te lezen. Nog een keer klikken sluit de vraag weer, zodat het geheel overzichtelijk blijft. .

Een Erotische Massage is een massage wat zich voornamelijk concentreert op de erogene zones, borsten, buik, billen, vagina, anus en de schaamstreek. Er zijn verschillende soorten Erotische Massages, maar uiteindelijk hebben ze allemaal hetzelfde doel, jou heerlijk laten ontspannen en genieten. Iedere masseur gebruikt zijn eigen methodes en technieken om dat doel te bereiken.

Ik gebruik technieken van de Tantra-, Tao-, Nuru- en Yoni- Massages en combineer deze om jou intens te laten genieten.

Een Erotische Massage is in de regel veilig, ik gebruik neutrale huid-vriendelijke massageolie, die niet ruikt of plakt. De olie wordt grotendeels opgenomen door de huid en is afwasbaar. Een Erotische Massage richt zich ook niet speciaal op de spieren, ze krijgen wel de nodige aandacht, maar lang niet zo intensief als bij een gewone (sport)massage. Na de massage kan er eventueel wat lichte spierpijn ontstaan, dat kan absoluut geen kwaad, dat gaat meestal na een paar dagen vanzelf weer over.

Het kan gebeuren dat de vagina en de clitoris wat overgevoelig raakt door de vele aandacht, ook dit is niet erg en gaat vanzelf weer over. Gewoon even een tijdje met rust laten.

Ik ga zo ver als jij dat toelaat. Als je vindt dat ik te ver ga, meteen zeggen, dan stop ik daar onmiddelijk mee, ik doe geen dingen die jij niet wil. Ook kun je van tevoren aangeven wat je wensen zijn en wat je wel of juist niet wilt.

Omdat ik echt 100% Hetero ben en er absoluut helemaal niets voor voel om met mijn handen aan een (harig) mannenlijf te zitten. Bovendien zijn er zat masseurs die wel mannen doen, zij moeten dus nog even verder zoeken.

Helaas, ik doe alleen Erotische Massages, sportmassages zijn een vak apart en dienen met de juiste zorg en deskundigheid worden gegeven. Er zijn dingen die je beter over kunt laten aan een professional.

Ik kan me voorstellen dat wanneer ik zo intiem met je aan het masseren ben dat je zo opgewonden raakt en misschien wel meer wil dan masseren alleen. Dat is natuurlijk mogelijk, gewoon aangeven wat je wilt, alles is bespreekbaar. Je gewoon lekker even helemaal laten gaan, het is jouw genotsmoment.

Een goede Erotische Massage is niet aan tijd gebonden, doorgaans trek ik er zo'n 1 a 2 uur voor uit, maar als het langer duurt is ook geen enkel probleem. Het is in ieder geval niet iets wat met een half uurtje klaar is. Ik wil je een goede Erotische Massage geven en dat kost de nodige tijd, geduld en energie.

Het is misschien wel handig om een extra setje ondergoed of kleding en evt. een extra maandverbandje of inlegkruisje mee te nemen. Hoewel de olie vrijwel volledig in de huid trekt kan het voorkomen dat er nog resten olie achterblijven.

Daarvoor kun je evt. een douche gebruiken hier bij mij en dan is het wel zo lekker om fris en schoon ondergoed aan te trekken, toch?

Op zich hoeft dat geen probleem te zijn, het is alleen niet zo'n fris idee om dan bij je naar binnen te gaan om de G-Spot te masseren, maar de clitoris en de schaamlippen kan ik wel gewoon masseren. Misschien ook wel handig om een (soft)tampon in te brengen voor de massage om het bloeden beperkt te houden. Of gewoon even nog een paar dagen wachten tot je niet meer ongesteld bent.

Ook tijdens een zwangerschap kan een Erotische Massage zeer ontspannend werken en is juist aan te raden omdat het goed is voor de doorbloeding en de soepelheid van de huid. Wel zal ik wat voorzichtiger zijn en minder diep naar binnen gaan.


Een Body to Body Massage houdt in dat ik je verwen met mijn hele lichaam en gebruik daarbij veel olie om lekker te glibberen en te glijden. Deze Massage wordt ook wel Nuru Massage genoemd.

Een Body to Body Massage is in de regel veilig, ik gebruik neutrale huid-vriendelijke massageolie die niet ruikt of plakt. De olie wordt grotendeels opgenomen door de huid en is afwasbaar. Een Body to Body Massage richt zich ook niet speciaal op de spieren, ze krijgen wel de nodige aandacht, maar lang niet zo intensief als bij een gewone (sport)massage. Na de massage kan er eventueel wat lichte spierpijn ontstaan, dat kan absoluut geen kwaad, dat gaat meestal na een paar dagen vanzelf weer over.

Het kan gebeuren dat de vagina en de clitoris wat overgevoelig raakt door de vele aandacht, ook dit is niet erg en gaat vanzelf wel weer over. Gewoon even een tijdje met rust laten.

Ja, in princiepe zijn we allebei volledig naakt, zodat we lekker optimaal kunnen glibberen en glijden, elk kledingstuk is dan een obstakel en zal echt niet prettig aanvoelen.


Intiem Samenzijn is bedoeld voor vrouwen die graag willen genieten van een heerlijke vrijpartij en nieuwe ervaringen willen opdoen. Ook voor vrouwen die vervelende ervaringen uit het verleden of trauma's willen verwerken of angsten willen overwinnen.

Overigens hoeft het niet altijd om seks te gaan, knuffelen en een luisterend oor kunnen ook heel intiem zijn.

Alleen als jij dat wil en er klaar voor bent.

Ook dat is mogelijk, mits je 18 jaar of ouder bent.

Nee, het is niet handig om iemand mee te nemen voor een Intiem Samenzijn met mij, omdat intimiteit iets heel persoonlijks is.


Afhankelijk van de gekozen service, vraag ik slechts een kleine bijdrage vanaf € 25,- per sessie. Vergeleken met de prijzen van anderen is dit een schijntje, zeker als je ziet wat je er allemaal voor terugkrijgt.

Een maximum leeftijd is er eigenlijk niet, zolang je er nog van kunt genieten en er behoefte aan hebt. Een minimum leeftijd wel, dat is 18 jaar.

Ik snap heel goed dat je onzeker bent over jezelf, ben ik wel mooi, zijn mijn borsten niet te klein of te groot en meer van dat soort onzekerheden. Je ligt tenslotte wel helemaal naakt en intiem op de massagetafel of bed voor een (vreemde) man. Bij mij kun je gewoon jezelf zijn, ieder mens is verschillend en niemand is perfect. Niets aantrekken van wat anderen van- en over je zeggen, dat maakt je alleen maar onzekerder. Je bent het mooiste als je gewoon lekker helemaal jezelf bent. Doe bij mij dan ook gewoon maar alsof je thuis bent.

Liever niet, niet omdat ik wat te verbergen heb of dat ik wat van plan ben, maar ik heb maar een klein huisje en weinig ruimte voor meerdere personen. Bij een Erotische Massage of Body to Body Massage is het wel mogelijk om eventueel een vriendin mee te nemen, als dat je een veilig of vertrouwder gevoel geeft. Bij Intiem Samenzijn is dat niet mogelijk omdat het iets heel persoonlijks is.

Ja, dat klopt, als je niet tevreden bent over de behandeling, laat het me binnen 24 uur na de behandeling weten, dan krijg je gewoon je geld terug en indien gewenst kun je ook nog een gratis behandeling krijgen, zodat ik de kans krijg om het eventueel beter te doen.

Squirten is "spuitend klaarkomen" en is voor veel vrouwen het ultieme orgasme. Volgens de dames is squirten intenser en heftiger dan een clitoriaal orgasme, alhoewel dat ook erg lekker en fijn is. Dit squirten kan bereikt worden door de G-spot te stimuleren. Tijdens het orgasme ordt er vocht afgescheiden met enorme kracht, vandaar dat het ook spuitend klaarkomen wordt genoemd.


Wat klanten zeggen:

Mevr. H uit Hoogkerk gaf cijfer 9.00 en schreef het volgende:


Wauw! In 1 woord geweldig!


Klanten geven gemiddeld een

8.7

en daar ben ik best trots op!