Home Services FAQ Over Contact Aanmelden Inloggen Niet ingelogd

FAQ (Veel Gestelde Vragen)

Hoewel er op deze website best wel veel informatie staat, kan het voorkomen dat er allerlei vragen komen bovendrijven, hieronder probeer ik een antwoord te geven op de meest voorkomende vragen. Mocht je toch nog een vraag hebben, die nog niet hieronder staat vermeld, kun je altijd geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting contact met me opnemen via het contactformulier, dan krijg je persoonlijk antwoord en zal de vraag uiteindelijk ook in deze FAQ verschijnen. Op deze manier maken we samen de website en de informatie beter en completer.

Om de pagina niet te lang te maken heb ik de vragen ondergebracht in uitklap menu's, klik op het onderwerp om deze open te klappen, klik vervolgens op een vraag om het antwooord te lezen. Nog een keer klikken sluit de vraag weer, zodat het geheel overzichtelijk blijft.

Een Erotische Massage is een massage, met een erotisch tintje en richt zich voornamelijk op de erogene zones van het lichaam, borsten, tepels, buik, billen, vagina, anus en de schaamstreek.

Er zijn verschillende soorten Erotische Massages, maar uiteindelijk hebben ze allemaal hetzelfde doel, jou heerlijk laten ontspannen en genieten.

Iedere masseur gebruikt zijn/haar eigen methodes en technieken om dat doel te bereiken. Zelf gebruik ik allerlei technieken van de Tantra-, Tao-, Nuru- en Yoni- Massages en combineer deze om jou intens te laten genieten.
Een <b>Erotische Massage</b> is in de regel veilig, ik gebruik neutrale huid-vriendelijke massageolie, die niet ruikt of plakt. De olie wordt grotendeels opgenomen door de huid en is met water afwasbaar.

Een <b>Erotische Massage</b> richt zich ook niet speciaal op de spieren, ze krijgen wel de nodige aandacht, maar lang niet zo intensief als bij een gewone (sport)massage. Na de massage kan er eventueel wat lichte spierpijn ontstaan, dat kan absoluut geen kwaad, dat gaat meestal na een paar dagen vanzelf weer over.

Het kan gebeuren dat de vagina en de clitoris wat overgevoelig raakt door de vele aandacht, ook dit is niet erg en gaat vanzelf weer over. Gewoon even een tijdje met rust laten.
Van te voren kun je aangeven wat je prettig vindt en wat niet. Daar houd ik me dan ook aan.

Als je vindt dat ik toch te ver ga, meteen zeggen, dan stop ik daar onmiddelijk mee, ik wil geen dingen doen die jij niet prettig vindt.

Maar je kunt ook aangeven of ik juist een beetje verder mag gaan als je dat prettig vindt.
Omdat ik echt 100% Hetero ben en er absoluut helemaal niets voor voel om met
mijn handen aan een (harig) mannenlijf te zitten. Bovendien zijn er zat masseurs die wel mannen behandelen, zij moeten dus nog even verder zoeken.
Helaas, ik doe alleen Erotische Massages, sportmassages zijn een vak apart en dienen dan ook met de juiste zorg en deskundigheid worden gegeven.

Er zijn dingen die je beter over kunt laten aan een professional.
Ik kan me heel goed voorstellen dat wanneer ik zo intiem met je aan het masseren ben, dat je zo opgewonden raakt en misschien wel meer wil dan masseren alleen. Dat is natuurlijk mogelijk, gewoon aangeven wat je wilt, alles is immers bespreekbaar. Je gewoon lekker even helemaal laten gaan, het is jouw genotsmoment.
Een goede Erotische Massage is niet aan tijd gebonden, doorgaans trek ik er zo'n 1 a 2 uurtjes voor uit, maar als het langer duurt is ook geen enkel probleem.

Het is doorgaans niet iets wat met een half uurtje klaar is. Ik wil je graag een goede Erotische Massage geven en dat kost de nodige tijd, geduld en energie.
Het is misschien wel handig om een extra setje ondergoed of kleding en evt. een extra maandverbandje, inlegkruisje of tampon mee te nemen. Hoewel de olie vrijwel volledig in de huid trekt kan het voorkomen dat er nog resten olie achterblijven.

Daarvoor kun je evt. een douche gebruiken hier bij mij en dan is het wel zo lekker om fris en schoon ondergoed aan te trekken, toch?
Op zich hoeft dat geen probleem te zijn, het is alleen niet zo'n fris idee om dan bij je naar binnen te gaan om de G-Spot te masseren, maar de clitoris en de schaamlippen kan ik wel gewoon masseren.

Misschien ook wel handig om een (soft)tampon in te brengen voor de massage om het bloeden beperkt te houden. Of gewoon even nog een paar dagen wachten tot je niet meer ongesteld bent.
Ook tijdens een zwangerschap kan een Erotische Massage zeer ontspannend werken en is juist aan te raden omdat het goed is voor de doorbloeding en de soepelheid van de huid. Wel zal ik wat voorzichtiger zijn en minder diep naar binnen gaan.

Een Body to Body Massage houdt in, de naam zegt het eigenlijk al een beetje, dat ik je verwen met mijn hele lichaam en gebruik daarbij veel olie om lekker te glibberen en te glijden. Deze Massage wordt ook wel Nuru Massage genoemd.
Een <b>Body to Body Massage</b> is in de regel veilig, ik gebruik neutrale huid-vriendelijke massageolie die niet ruikt of plakt. De olie wordt grotendeels opgenomen door de huid en is met water afwasbaar.

Een <b>Body to Body Massage</b> richt zich ook niet speciaal op de spieren, ze krijgen wel de nodige aandacht, maar lang niet zo intensief als bij een gewone (sport)massage. Na de massage kan er eventueel wat lichte spierpijn ontstaan, dat kan absoluut geen kwaad, dat gaat meestal na een paar dagen vanzelf weer over.

Het kan gebeuren dat de vagina en de clitoris wat overgevoelig raakt door de vele aandacht, ook dit is niet erg en gaat vanzelf wel weer over. Gewoon even een tijdje met rust laten.
Ja, in principe zijn we allebei volledig naakt, zodat we lekker optimaal kunnen glibberen en glijden, elk kledingstuk is dan een obstakel en zal echt niet prettig aanvoelen.

Deze massage richt zich voornamelijk op de borsten en de tepels. In sommige gevallen worden de hals en de nek en de rug ook meegenomen in de massage.
Veel vrouwen vinden het heerlijk als de borsten liefdevol gemasseerd worden, het bevordert de bloedsomloop en het weefsel wordt er ook door gestimuleerd.

Het zorgt voor stevigere borsten en kan voorkomen dat de borsten op latere leeftijd slap worden.
Jazeker wel, kleine borsten hebben ook liefde en aandacht nodig en vinden het ook heerlijk om gemasseerd te worden.

Kleine borsten bevatten ook weefsel en om te voorkomen dat het op latere leeftijd van die theezakjes worden is het raadzaam om ze regelmatig te verwennen met een heerlijke massage.

Deze massage richt zich voornamelijk op de vagina, zowel van buiten als van binnen.

De clitoris, G-spot en de schaamlippen worden intens gestimuleerd. Dit kan leiden tot heftige intense orgasmes en de vagina wordt er meer ontspannen van.
Het is niet alleen ontzettend fijn om lekker intens een orgasme te krijgen, zowel via de clitoris als de G-Spot, maar het is ook heel goed voor de vagina.

De bloedsomloop wordt er door gestimuleerd, het spierweefsel en de spieren worden geactiveerd. Waardoor je op den duur beter de spieren aan kunt spannen, voor een strakkere vagina.

Intiem Samenzijn is bedoeld voor vrouwen die graag willen genieten van een heerlijke vrijpartij en nieuwe ervaringen willen opdoen, maar geen behoefte hebben aan een vaste relatie of partner, maar af en toe eens lekker de bloemetjes buiten willen zetten.

Ook voor vrouwen die vervelende ervaringen uit het verleden of trauma's willen verwerken of angsten willen overwinnen.

Overigens hoeft het niet altijd om seks te gaan, knuffelen en een luisterend oor kunnen ook heel intiem zijn.
Alleen als jij dat wil en er klaar voor bent en samen met mij de volgende stap wilt en durft te zetten.

Hoewel ik een man ben en eigenlijk altijd wel wil, zal ik zeker niets forceren. De keuze ligt helemaal bij jou. Het gaat tenslotte helemaal om jou, niet om mij.
Ja, ook dat is mogelijk, mits je 18 jaar of ouder bent.
Nee, het is niet handig om iemand mee te nemen voor een Intiem Samenzijn met mij, omdat intimiteit iets heel persoonlijks is.

Een e-Massage account heb je nodig om makkelijk en snel een afspraak met mij te maken. Het bevat wat gegevens van jou, zodat je ze niet elke keer weer opnieuw hoeft in te vullen.

Verder kun je met je account een klanten review schrijven en mij een score geven. Deze review kun je later weer bijwerken en aanpassen.

In de toekomst wil ik graag met meerdere masseurs gaan werken, zodat je bij het plannen van een afspraak keuze hebt uit de verschillende masseurs. Ook kun je de eerder gemaakte afspraken inzien, zodat je weet bij wie je het laatst bent geweest. De masseurs hebben dan ook meteen de benodigde gegevens van je.
Ja, wachtwoorden worden gecodeerd opgeslagen en de overige informatie wordt verdeeld over een aantal tabellen.

Bovendien wordt er niet meer opgeslagen dan strict noodzakelijk is en je kunt ten alle tijden je account weer verwijderen.
Nee, het is geen verplichting, maar het maakt het allemaal wel net even wat makkelijker.

Voor masseurs en masseuses is een account wel verplicht, dit om de extra informatie op te slaan en om klanten keuzemogelijkheden te geven om te kiezen bij het maken van een afspraak.

Afhankelijk van de gekozen service, vraag ik slechts een kleine bijdrage per sessie.

Vergeleken met de prijzen van anderen is dit een schijntje, zeker als je ziet wat je er allemaal voor terugkrijgt.

Een volledig overzicht van de kosten vind je op de Services en Diensten pagina.
Een maximum leeftijd is er eigenlijk niet, zolang je er nog van kunt genieten en er behoefte aan hebt.

Een minimum leeftijd wel, dat is 18 jaar.
Ik snap heel goed dat je onzeker bent over jezelf, ben ik wel mooi, zijn mijn borsten niet te klein of te groot, ben ik niet te dik of te mager en meer van dat soort onzekerheden.

Je ligt tenslotte wel helemaal naakt en intiem op de massagetafel of bed voor een (vreemde) man. Bij mij kun je gewoon helemaal jezelf zijn, ieder mens is verschillend en niemand is perfect.

Niets aantrekken van wat anderen van- en over je zeggen, dat maakt je alleen maar onzekerder. Je bent het mooiste als je gewoon lekker helemaal jezelf bent. Doe bij mij dan ook gewoon maar alsof je thuis bent.
Liever niet, niet omdat ik wat te verbergen heb of dat ik wat van plan ben, maar ik heb maar een klein huisje en weinig ruimte voor meerdere personen.

Bij een Erotische Massage of Body to Body Massage is het wel mogelijk om eventueel een vriendin mee te nemen, als dat je een veilig of vertrouwder gevoel geeft.

Bij Intiem Samenzijn is dat niet mogelijk, omdat intimiteit iets heel persoonlijks is.
Ja, dat klopt, als je niet tevreden bent over de behandeling, laat het me binnen 24 uur na de behandeling weten, dan krijg je gewoon je geld terug en indien gewenst kun je ook nog een gratis behandeling krijgen, zodat ik de kans krijg om het eventueel beter te doen.
Squirten is "spuitend klaarkomen" en is voor veel vrouwen het ultieme orgasme. Volgens de dames is squirten intenser en heftiger dan een clitoriaal orgasme, alhoewel dat ook erg lekker en fijn is.

Dit squirten kan bereikt worden door de G-spot te stimuleren. Tijdens het orgasme wordt er vocht afgescheiden met enorme kracht, vandaar dat het ook spuitend klaarkomen wordt genoemd.
Jazeker mag dat. Sterker nog, dat zou ik heel erg fijn vinden, want ja ik ben tenslotte wel een man van vlees en bloed en een mens met gevoelens. In zekere zin windt het mij ook op als jij zo van mijn handelingen geniet.
Dat kan verschillende oorzaken hebben, controleer daarom altijd je email en/of eventuele spam folder. Het wil nog weleens gebeuren dat berichten van e-Massage Groningen worden aangemerkt als spam door Google.

Er wordt altijd een bevestiging verzonden. Mocht je na 24 uur na het indienen van het formulier nog niets hebben ontvangen, dan is er serieus iets misgegaan. Probeer het nog eens, want meestal wwerkt het dan wel, ik ben continue met het ontwikkelen van de website bezig en helaas gaat er wel eens iets mis.

Wil het vervolgens helemaal niet lukken, dan is een telefoontje naar mij een stuk handiger, spreek desnoods het antwoordapparaat in als ik niet opneem. Dan kunnen we samen kijken wat er nu precies misgaat.

Meer weten of hulp nodig?

Bekijk de FAQ (Veel gestelde vragen) en je kunt altijd geheel vrijblijvend, zonder enige verplichting, contact met mij opnemen, om al je vragen te beantwoorden of om direct een afspraak met mij te maken voor een van mijn unieke services.

e-Massage Groningen

Wat klanten zeggen:

Femke uit Peize gaf een 9 en schreef:


Je hebt voor mij een wereld geopend, dit is zo waanzinnig lekker, echt een aanrader!


24 klanten gaven gemiddeld een

8.5

en daar ben ik best trots op!
eMSS v 2.0.4