Home Services FAQ Over... Contact Vacature(s) Afspraak maken

Borsten Massage

Inleiding

Je hebt een druk leven, je bent de hele dag in touw, van s'morgens vroeg tot s'avonds laat ben je druk met van alles en nog wat. Kinderen naar school brengen, werk, kinderen van school halen, boodschappen doen, eten koken, afwassen, kinderen naar bed brengen, huishouden e.d. Wat zou het toch ontzettend fijn zijn om even de boel, de boel te laten en nu eindelijk eens even een keertje lekker aan jezelf te denken en je lekker laten verwennen met een heerlijke ontspannende Borsten Massage.

Wat is een Borsten Massage?

Een Borsten Massage is een massage, speciaal voor de borsten, tepels en de schouders en nek. Door de borsten regelmatig een goede stevige massage te geven, wordt de bloedsomloop gestimuleerd, het weefsel wordt wat steviger. Hierdoor worden de borsten voller en steviger. Verwacht echter geen wonderen of een borstvergroting, maar meer dat ze steviger en voller aanvoelen. Ook worden de tepels gestimuleerd.

Waarom een Borsten Massage?

Hoewel er tal van manieren zijn om je lekker te ontspannen, is een Borsten Massage 1 van de betere manieren om je borsten en jezelf eens lekker te laten verwennen en intens te genieten. Ook je borsten verdienen het om eens lekker verwend te worden. Je bent in ieder geval even een paar uurtjes "op vakantie", daarna kun je er weer fris tegenaan.

Mijn Werkwijze:

Zoals gebruikelijk ontvang ik je in een huiselijke sfeer met een kopje koffie of thee. We bespreken de Borsten Massage en spreken af wat we doen en hoe ver we daarin gaan. Daarna mag je je ontdoen van de bovenkleding en op de massagetafel gaan zitten.

Vanwege Corona is het aan te raden om even van te voren een douce te nemen, dat mag je hier bij mij doen, maar ook thuis. Aangezien ik me volledig op je borsten ga concentreren is het niet nodig om volledig naakt op de massagetafel te gaan zitten, de broek of rok mag aan blijven. Wat je zelf maar het prettigste vindt. De bovenkleding en de beha moet natuurlijk wel uit. Zorg dat je goed en lekker zit en dan gaan we beginnen.

Ik kom achter je staan en begin je nek en schouders te masseren, daarna gebruik ik wat massageolie en ga door met het masseren van je nek en schouders. Langzaam zak ik steeds verder naar beneden naar je borsten en die krijgen 1 voor 1 alle aandacht, ook worden de tepels daarbij niet vergeten. Vervolgens mag je op je rug op de tefel gaan liggen en dit keer zijn je hals en borsten aan de beurt. Daarbij zal ik ze soms wat steviger aanpakken en op andere momenten weer lief zachtjes masseren. Tenslotte worden de tepels nog even extra verwend en lekker geplaagd met warm en koud en soms een wat stevigere aanpak. Maar als het pijn doet, meteen aangeven, dan zal ik wat zachter te werk gaan, het moet tenslotte wel een prettige ervaring blijven, toch?

Als de behandeling klaar is, pak ik een handdoek en haal de overtollige olie weg. Indien gewenst kun je even een douche nemen of de olie eraf wassen. Daarna mag je de kleding weer aantrekken.

Als afsluiting drinken we nog een kopje koffie of thee en dan wordt het tijd om weer afscheid te gaan nemen, hopelijk was het allemaal geslaagd en heb jij een fijne ervaring gehad en kun je er weer even helemaal tegenaan.

Eventuele Extra Opties

Tijdens de sessie(s) zijn er een aantal Extra Opties mogelijk of juist niet. Deze opties zijn niet verplicht en geheel op vrijwillige basis en in goed overleg.

Hieronder een greep uit de diverse opties en mogelijkheden:

Mogelijkheden: Niet mogelijk:
Intiem (seks)
Vaginale Massage
Vingeren
Likken
Strelen
(Tong) Zoenen
Squirten
Knuffelen
Kinky Spelletjes
Minderjarigen
Plas- / Poep
Anale seks
Dieren
Extreme dingen
BDSM

Jij hebt de VOLLEDIGE REGIE

Tijdens alle sessies, van welke service dan ook, heb jij de VOLLEDIGE regie, alleen jij bepaalt wat er gebeurt en hoe ver we daarin gaan. Dit bespreken we van te voren en ik hou me daar aan, ik zal nooit dingen gaan doen die jij niet wil. Ook kun je ten aller tijden stoppen, ik respecteer je beslissing an zal dan ook direct stoppen met waar ik mee bezig ben.

Tijdens de sessies zal ik je op alle mogelijke plekjes aanraken, ook de meest intieme plekjes, dat kan even wennen zijn, of niet prettig aanvoelen. Geef dat gewoon aan, dan blijft het prettig voor jou, maar ook voor mij. Als je wilt mag je mij ook gewoon aanraken, strelen of met me spelen, hoever je daarin gaat, bepaal je zelf, jij hebt tenslotte de volledige regie in handen.

Er kunnen tijdens de sessie(s) allerlei gevoelens ontstaan en word je zodanig opgewonden dat je misschien wel meer wilt dan wat we hebben afgesproken. Dat is geen probleem als je het maar aangeeft, het is jouw momentje en jij hebt de regie, niet ik.

Bovendien kan ik het me helemaal niet veroorloven om "rare" dingen met je te gaan doen, ik hou van gelukkige tevreden klanten en die krijg je alleen als je er respectvol mee omgaat.

Safe seks?

Mocht het eventueel zover komen dat we verder gaan dan de massages of tijdens het Intiem Samenzijn, dan spreekt het natuurlijk voor zich, dat we dit veilig en met respect voor elkaar gaan doen, dus met condoom, deze hoef jij natuurlijk niet zelf mee te nemen, die heb ik hier ruim voldoende in voorraad. Ook is het verstandig dat je de pil slikt, want een condoom is ook niet 100% betrouwbaar.

Het is niet mijn doel om seks met je te hebben, mijn doel is om jou optimaal te laten genieten en je een fijne tijd en ervaring te bieden. Dit gebeurt vanzelfsprekend met wederzijdse toestemming en respect.

Voor Wie?

Alle vrouwen van 18 jaar, of ouder, die gewoon eens lekker willen ontspannen en intens genieten en die nieuwe ervaringen en gevoelens willen ontdekken. De olie is geschikt voor elk huidtype en is kleur- en geurloos. Kleine of grote borsten, maakt niets uit, ze vinden het allemaal lekker.

Niet voor mannen?

Sorry heren, maar deze services zijn alleen bedoeld voor vrouwen. Voor mannen zijn er mogelijkheden zat, Google is je beste vriend.

Is het vreemdgaan?

Het ontvangen van een Borsten Massage door een vreemde man, is geen vreemdgaan, hoewel ik wel in en aan je meest intieme lichaamsdelen kom.

Of het handig is om je partner te vertellen dat je je borsten laat masseren, hangt helemaal van jullie relatie af en of de partner jaloers is aangelegd, of minder open minded is. Sommige mannen zien dit toch als een vorm van vreemdgaan, maar dat heeft meer te maken met jaloezie, het is namelijk geen vreemdgaan, bovendien is het jouw lichaam en niet die van je partner.

Mag ik iemand meenemen?

Liever niet, ik heb maar een klein huisje en weinig ruimte. En op jaloerse partners zit ik al helemaal niet te wachten en ik neem aan jij ook niet. Dit is puur jouw momentje!

Je mag natuurlijk wel een vriendin meenemen, als dat je een veiliger of vertrouwder gevoel geeft en misschien wil zij ook wel een heerlijke Borsten Massage ontvangen, zij betaalt dan ook hetzelfde tarief.

Hoelang duurt een Yoni Massage?

Een gemiddelde Yoni Massage duurt ongeveer 1 a 1.5 uur, met een maximum van 4 uur. Ik ben absoluut geen klokkijker, dus als het iets langer duurt is dat ook geen probleem, ik neem er graag uitgebreid de tijd voor om jou lekker te verwennen.

Hoe vaak kan het?

In princiepe kan het dagelijks, maar om de spieren en de gevoelige plekjes een beetje de kans te geven om zich te herstellen, raad ik je aan om minimaal een weekje te wachten voordat je weer een afspraak maakt, dan blijft het lekker en fijn.

Wat kost een Borsten Massage?

Voor een Borsten Massage vraag ik € 30,-, dit is een vast bedrag en dient vooraf (bij aanvang) contant en het liefst gepast te worden betaald. Pinnen, credit card of via iDeal betalen is niet mogelijk in verband met jouw en mijn privacy.

Direct een afspraak maken?

Maak nu snel en gemakkelijk online een afspraak met mij voor een (H)eerlijke Borsten Massage door op onderstaande knop te drukken:

Meer weten?

Bekijk de FAQ (Veel gestelde vragen) en je kunt altijd geheel vrijblijvend, zonder enige verplichting, contact met me opnemen, om al je vragen te beantwoorden of om direct een afspraak met mij te maken voor 1 van mijn unieke services en diensten.

Wat klanten zeggen:

Mevr. B uit Groningen gaf cijfer 9.50 en schreef het volgende:


Door jou voel ik me weer echt 100% vrouw!


Klanten geven gemiddeld een

8.7

en daar ben ik best trots op!