Home Services FAQ Over... Contact Vacature(s) Afspraak maken

Body to Body Massage

Inleiding

Je hebt een druk leven, je bent de hele dag in touw, van s'morgens vroeg tot s'avonds laat ben je druk met van alles, kinderen naar school brengen, werk, kinderen van school halen, boodschappen doen, eten koken, afwassen, kinderen naar bed brengen, huishouden e.d. Wat zou het toch heerlijk zijn om even de boel de boel te laten en nu eindelijk eens een keertje lekker aan jezelf denken en je lekker laten verwennen met een Body to Body Massage.

Wat is een Body to Body Massage?

Een Body to Body Massage is, de naam zegt het al, een massage waarbij ik mijn hele lichaam en veel olie gebruik om jou heerlijk te verwennen. Anders dan bij een Erotische Massage zal dit ook niet op een massagetafel plaatsvinden, maar op een bed met beschermend kleed. Er wordt veel olie gebruikt en het is echt glibberen en glijden met als doel om jou een heerlijke ervaring op te laten doen en je lekker te verwennen.

Waarom een Body to Body Massage?

Hoewel er tal van manieren zijn om je lekker te ontspannen, is een Body to Body Massage 1 van de betere manieren om je lekker te laten verwennen en intens te genieten. Het kan dingen in je naar boven halen die je nooit voor mogelijk had gehouden. Als je al moeite hebt met het krijgen van een orgasme, of nog nooit een orgasme hebt gehad, is een Body to Body Massage zeker het overwegen waard om het gewoon eens te proberen, baat het niet, dan schaadt het ook niet. Je bent in ieder geval even een paar uurtjes "op vakantie", daarna kun je er weer helemaal tegenaan.

Orgasmegarantie

Het krijgen van een orgasme is het allerfijnste wat er is en het gevoel is eigenlijk met geen pen te beschrijven. Tijdens de sessie(s) zul je minstens 1 of meerdere orgasme's krijgen, daar durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.

Sterker nog! Als het mij niet lukt om jou ten minste 1 orgasme te laten krijgen, krijg je je geld gewoon terug!

Voorwaarde is wel dat ik er ruimschoots de tijd voor krijg om je een orgasme te geven. Als het echt niet lukt, krijg je je geld gewoon terug. Een orgasme tegenhouden is vrijwel onmogelijk, daar heb je namelijk geen controle over, het komt of het komt niet.

Mijn Werkwijze:

Zoals gebruikelijk ontvang ik je in een huiselijke sfeer met een kopje koffie of thee. We bespreken de Body to Body Massage en spreken af wat we doen en hoe ver we daarin gaan. Daarna mag je je uit gaan kleden, ik doe hetzelfde en als we allebei naakt zijn neem ik je mee naar de douche en zeep ik je van top tot teen helemaal in. Datzelfde mag je ook bij mij doen. Daarna spoelen we ons goed af en drogen we elkaar af.

Daarna neem ik je mee naar het bed en mag je op je buik op het bed gaan liggen. Nu ga ik de olie rijkelijk aanbrengen en je met mijn hele lijf masseren en lekker glibberen en glijden. Ook zal ik de gevoelige plekjes zeker niet vergeten.

Nadat ik je genoeg heb geplaagd of je bent al een keer klaargekomen, vraag ik je om je om te draaien, zodat je op je rug ligt. Nu ga ik weer veel olie aanbrengen en ga vervolgens weer met mijn hele lichaam over de jouwe. Hierbij gebruik ik werkelijk alle lichaamsdelen, inclusief mijn penis. Deze kan eventueel ook wel even naar binnen glijden. Mocht je dat niet willen, probeer ik daar rekening mee te houden en te voorkomen dat het gebeurt. Wel zal ik mijn penis en eikel gebruiken om je clitoris en de schaamlippen te strelen.

Nu is het aan jou of we verder gaan of stoppen. Als je wilt stoppen dan stoppen we en mag je van de douche gebruik maken om de overgebleven olie af te spoelen en je weer op te frissen. Wil je verder gaan, dan gaan we verder en dan zien we wel waar het toe leidt.

Als afsluiting drinken we nog een kopje koffie of thee en dan wordt het tijd om weer afscheid te gaan nemen, hopelijk was het allemaal geslaagd en heb jij een fijne ervaring gehad en kun je er weer helemaal tegenaan.

Eventuele Extra Opties

Tijdens de sessie(s) zijn er een aantal Extra Opties mogelijk of juist niet. Deze opties zijn niet verplicht en geheel op vrijwillige basis en in goed overleg.

Hieronder een greep uit de diverse opties en mogelijkheden:

Mogelijkheden: Niet mogelijk:
Intiem (seks)
Vaginale Massage
Vingeren
Likken
Strelen
(Tong) Zoenen
Squirten
Knuffelen
Kinky Spelletjes
Minderjarigen
Plas- / Poep
Anale seks
Dieren
Extreme dingen
BDSM

Jij hebt de VOLLEDIGE REGIE

Tijdens alle sessies, van welke service dan ook, heb jij de VOLLEDIGE regie, alleen jij bepaalt wat er gebeurt en hoe ver we daarin gaan. Dit bespreken we van te voren en ik hou me daar aan, ik zal nooit dingen gaan doen die jij niet wil. Ook kun je ten aller tijden stoppen, ik respecteer je beslissing an zal dan ook direct stoppen met waar ik mee bezig ben.

Tijdens de sessies zal ik je op alle mogelijke plekjes aanraken, ook de meest intieme plekjes, dat kan even wennen zijn, of niet prettig aanvoelen. Geef dat gewoon aan, dan blijft het prettig voor jou, maar ook voor mij. Als je wilt mag je mij ook gewoon aanraken, strelen of met me spelen, hoever je daarin gaat, bepaal je zelf, jij hebt tenslotte de volledige regie in handen.

Er kunnen tijdens de sessie(s) allerlei gevoelens ontstaan en word je zodanig opgewonden dat je misschien wel meer wilt dan wat we hebben afgesproken. Dat is geen probleem als je het maar aangeeft, het is jouw momentje en jij hebt de regie, niet ik.

Bovendien kan ik het me helemaal niet veroorloven om "rare" dingen met je te gaan doen, ik hou van gelukkige tevreden klanten en die krijg je alleen als je er respectvol mee omgaat.

Safe seks?

Mocht het eventueel zover komen dat we verder gaan dan de massages of tijdens het Intiem Samenzijn, dan spreekt het natuurlijk voor zich, dat we dit veilig en met respect voor elkaar gaan doen, dus met condoom, deze hoef jij natuurlijk niet zelf mee te nemen, die heb ik hier ruim voldoende in voorraad. Ook is het verstandig dat je de pil slikt, want een condoom is ook niet 100% betrouwbaar.

Het is niet mijn doel om seks met je te hebben, mijn doel is om jou optimaal te laten genieten en je een fijne tijd en ervaring te bieden. Dit gebeurt vanzelfsprekend met wederzijdse toestemming en respect.

Voor Wie?

Alle vrouwen van 18 jaar, of ouder, die gewoon eens lekker willen ontspannen en genieten en die nieuwe ervaringen en gevoelens willen ontdekken.

Niet voor mannen?

Sorry heren, maar deze services zijn alleen bedoeld voor vrouwen. Voor mannen zijn er mogelijkheden zat, Google is je beste vriend.

Mag ik iemand meenemen?

Liever niet, ik heb maar een klein huisje en weinig ruimte. En op jaloerse partners zit ik al helemaal niet te wachten en ik neem aan jij ook niet. Dit is puur jouw momentje!

Je mag natuurlijk wel een vriendin meenemen, als dat je een veiliger of vertrouwder gevoel geeft en misschien wil zij ook een heerlijke Body to Body Massage ontvangen, we kunnen dan leker met z'n drietjes glibberen en glijden, zij betaalt hetzelfde tarief.

Hoelang duurt een Body to Body Massage?

Een gemiddelde Body to Body Massage duurt ongeveer 2.5 a 3 uur, met een maximum van 4 uur. Ik ben geen klokkijker, dus als het iets langer duurt is dat ook geen probleem, ik neem er graag uitgebreid de tijd voor om jou lekker te verwennen.

Hoe vaak kan het?

In princiepe kan het dagelijks, maar om de spieren en de gevoelige plekjes de kans te geven om zich te herstellen, raad ik je aan om minimaal een week te wachten voordat je weer een afspraak maakt. Bovendien moet het allemaal wel lekker en fijn blijven en als je iets te vaak achter elkaar doet, gaat het lekkere er vanaf, net als het eten van je favoriete snoepjes of chocola.

Wat kost een Body to Body Massage?

Voor een Body to Body Massage vraag ik € 50,-, dit is een vast bedrag en dient vooraf (bij aanvang) contant en het liefst gepast te worden betaald. Pinnen, credit card of via iDeal betalen is niet mogelijk in verband met jouw en mijn privacy.

Direct een afspraak maken?

Maak nu snel en gemakkelijk online een afspraak met mij voor een (H)eerlijke Body 2 Body Massage door op onderstaande knop te drukken:

Meer weten?

Bekijk de FAQ (Veel gestelde vragen) en je kunt altijd geheel vrijblijvend, zonder enige verplichting, contact met me opnemen, om al je vragen te beantwoorden of om direct een afspraak met mij te maken voor 1 van mijn unieke services en diensten.

Wat klanten zeggen:

Mevr. S uit Groningen gaf cijfer 9.00 en schreef het volgende:


Heerlijk gewoon! Jij weet echt je handen op de juiste plekken te gebruiken, wist gewoon niet meer wat me overkwam.


Klanten geven gemiddeld een

8.7

en daar ben ik best trots op!