Home Services FAQ Over... Contact Vacature(s) Afspraak maken

Een Afspraak maken

Je kunt op een aantal manieren een afspraak met mij maken, De snelste manier is via de telefoon, maar deze staat ook wel eens op stil.

Oproepen die anoniem zijn, mogelijk een geheim nummer, worden NIET beantwoord.

050 - 2801159

Met onderstaand formulier kun je snel en eenvoudig een afspraak met mij maken voor 1 van mijn services en diensten. Vul alle velden in om mij alvast wat informatie te geven. Na het versturen van het formulier, krijg je een mail ter bevestiging dat het formulier in goede orde is ontvangen. Deze mail bevat ook een bevestigingslink om de gemaakte afspraak te bevestigen. Na het klikken op deze bevestigingslink staat de afspraak in princiepe vast. Je krijgt weer een mail ter bevestiging met details over de afspraak. Tot 2 uur voor aanvang van de afspraak kun je de afspraak wijzigen, mocht er onverwachts toch iets tussen zijn gekomen.

Alle informatie die je met mij deelt, blijft strikt privé en blijft alleen tussen ons. Deze informatie wordt niet opgeslagen op de server of in de cloud, maar blijft lokaal op mijn computer en alleen ik heb toegang tot deze informatie. De gegevens zullen na de laatste afspraak worden verwijderd, er wordt dus niets langdurig bewaard. Ik respecteer je privacy en ga zorgvuldig en discreet met de gedeelde informatie om.

Een Afspraak Maken:

(Velden met een * zijn verplicht)
Je Naam: *
Geslacht: Man    Vrouw
Je Emailadres: *
Je Woonplaats: *
Je Geboortedatum: *
Je Telefoonnr.: *
Afspraak voor: *

Hieronder kun je een dag en dagdeel kiezen van je voorkeur. Ik probeer je dan op de gewenste dag en dagdeel in te plannen, of zal een voorstel doen wat daar zoveel mogelijk in de buurt komt. Lukt het deze week niet, dan sta je voor de volgende week in de planning.

Dag: *
Dagdeel: *
Evt. extra info:
Ik ga accoord met de Algemene Voorwaarden,
(link verschijnt in een nieuw venster)
en heb het formulier naar waarheid ingevuld.

Meer weten?

Bekijk de FAQ (Veel gestelde vragen) en je kunt altijd geheel vrijblijvend, zonder enige verplichting, contact met me opnemen, om al je vragen te beantwoorden of om direct een afspraak met mij te maken voor 1 van mijn unieke services en diensten.

Wat klanten zeggen:

Mevr. A uit Haren gaf cijfer 9.00 en schreef het volgende:


Dit is echt heerlijk! Ik heb echt genoten! Ik kan het echt iedere vrouw aanraden.


Klanten geven gemiddeld een

8.7

en daar ben ik best trots op!