Home Services FAQ Over Contact Aanmelden Inloggen Niet ingelogd

Over e-Massage Groningen

Over Mijzelf

Hallo, mijn naam is Richard, ben 53 jaar, ben 1.92m lang, heb halflang blond haar (in een staart), blauwe ogen, draag een bril, heb geen baard of snor, heb een normaal postuur en heb grote sterke warme handen, sommige vrouwen beweren zelfs dat ik gouden- of magische handen en vingers heb. Verder ben ik goed geschapen, al doet de grootte er niet toe, het gaat er immers om wat je ermee kunt. Mijn lichaam is helemaal vrij van tatoeages en andere "versieringen", dus puur natuur.

Ik ben aan het linkeroog volledig blind en met het rechteroog zie ik gelukkig nog wel redelijk voldoende, dit is wat mij betreft absoluut geen belemmering, ik gebruik immers mijn handen en eventueel de rest van mijn lichaam.

Daarnaast ben ik slechthorend en heb goede gehoorapparaten en apparatuur om toch een gesprek met je te kunnen voeren, ook dit is wat mij betreft ook geen enkele belemmering.

Bezoekadres & Openingstijden:

Bezoekadres:

Bezettingslaan 186
9728 EM Groningen

050 - 2801159
Contactformulier
https://www.e-massage-groningen.nl/

Bezoek is alleen op afspraak mogelijk.
Openingstijden: Op afspraak.

Wat ik doe

Ik ontvang vrouwen thuis in een huiselijke sfeer, voor heerlijke verwennerij. Vanwege mijn beperking(en) ontvang ik alleen bij mij thuis, gewoon in mijn eigen vertrouwde omgeving, bovendien scheelt me dat een hoop gedoe, met alle spullen, want ik heb geen auto, thuis heb ik alles bij de hand en weet ik alles blind en op de tast te vinden, ik ken mijn huis en we worden bovendien niet gestoord door huisgenoten die ineens komen binnen lopen.

Alleen voor Vrouwen?

Ik behandel alleen vrouwen, ik doe absoluut geen mannen, omdat ik echt 100% hetero ben en niet graag met m'n handen aan een (harig) mannenlijf zit, dat is niet echt mijn ding en smaken verschillen gelukkig. Mannen moeten dus even verder gaan zoeken xoor hun pleziertje.

Waarom ik dit doe?

Ik vind het ontzettend leuk om vrouwen te verwennen en vooral te laten genieten van al mijn handelingen. Een gezellig praatje met een kopje koffie of thee en een beetje intimiteit vind ik in deze hectische tijden zeer belangrijk. Mensen zouden veel aardiger en liever voor elkaar moeten zijn. Daarom begin ik met vrouwen lekker te laten genieten en aandacht te geven die ze verdienen, hopelijk volgt de rest mijn voorbeeld. Bovendien wil ik een statement maken en laten zien dat lang niet alle mannen "klootzakken" zijn, maar dat er ook lieve exemplaren tussen zitten die wel met liefde en respect met vrouwen om kunnen gaan.

Over deze website

Deze website is zo opgezet dat deze er vrijwel hetzelfde uitziet op de desktop (pc of laptop), als op mobiel (smartphone of tablet). Ook is de website simpel van opzet, het gaat immers om de informatie op de site. Verder maakt de website gebruik van veilige SSL encryptie, zodat alle informatie ook strict privé is en blijft tussen ons. Alle scripts en pagina's op deze website zijn zelf met de hand gemaakt, er wordt geen gebruik gemaakt van scripts van derden, waardoor ik zelf de volledige controle over de code heb en er dus niets naar buiten kan lekken.

Meer weten of hulp nodig?

Bekijk de FAQ (Veel gestelde vragen) en je kunt altijd geheel vrijblijvend, zonder enige verplichting, contact met mij opnemen, om al je vragen te beantwoorden of om direct een afspraak met mij te maken voor een van mijn unieke services.

e-Massage Groningen

Wat klanten zeggen:

Angelique uit Groningen gaf een 8 en schreef:


Ben best wel verlegen en terughoudend, maar bij jou durfde ik me helemaal te laten gaan, ik kwam thuis en voelde me herboren.


24 klanten gaven gemiddeld een

8.5

en daar ben ik best trots op!
eMSS v 2.0.4