Home Services FAQ Over... Contact Vacature(s) Afspraak maken

Over e-Massage Groningen

Over Mijzelf

Hallo, mijn naam is Richard, ben 52 jaar, ben 1.92m lang, heb halflang blond haar (in een staart), blauwe ogen, draag een bril, heb geen baard of snor, heb een normaal postuur en heb grote sterke warme handen, sommigen beweren zelfs dat ik gouden of magische handen en vingers heb. Verder ben ik goed geschapen, al doet de grootte er niet toe, het gaat er immers om wat je ermee kunt.

Ik ben aan 1 oog helemaal blind en met het andere oog zie ik gelukkig nog wel redelijk voldoende, dit is wat mij betreft absoluut geen belemmering, ik gebruik immers m'n handen en evt. de rest van mijn lichaam. Daarnaast ben ik slechthorend en heb goede gehoorapparaten om toch een gesprek met je te kunnen voeren, ook dit is wat mij betreft ook geen enkele belemmering.

Bezoekadres & Openingstijden:

Bezoekadres:

Bezettingslaan 186
9728 EM Groningen

: 050 - 2801159

: Contactformulier

Bezoek is alleen op afspraak mogelijk.

Openingstijden: Op afspraak.

Wat ik doe

Ik ontvang vrouwen thuis in een huiselijke sfeer, voor (h)eerlijke verwennerij. Vanwege mijn beperking(en) ontvang ik alleen bij mij thuis, gewoon in mijn eigen vertrouwde omgeving, bovendien scheelt me dat een hoop gedoe, met alle spullen, want ik heb geen auto, thuis heb ik alles bij de hand en weet ik alles op de tast te vinden, ik ken mijn huis en we worden bovendien niet gestoord door huisgenoten die ineens komen binnen lopen.

Alleen voor Vrouwen?

Ik behandel alleen vrouwen, ik doe absoluut geen mannen, omdat ik echt 100% hetero ben en niet graag met m'n handen aan een (harig) mannenlijf zit, dat is niet echt mijn ding en smaken verschillen gelukkig. Mannen moeten dus even verder gaan zoeken xoor hun pleziertje.

Waarom ik dit doe?

Ik vind het ontzettend leuk om vrouwen te verwennen en vooral te laten genieten van al mijn handelingen. Een gezellig praatje met een kopje koffie of thee en een beetje intimiteit vind ik in deze hectische wereld zeer belangrijk. Mensen zouden veel aardiger en liever voor elkaar moeten zijn. Daarom begin ik met vrouwen lekker te laten genieten en aandacht te geven die ze verdienen, hopelijk volgt de rest mijn voorbeeld. Bovendien wil ik een statement maken en laten zien dat lang niet alle mannen "klootzakken" zijn, maar dat er ook lieve exemplaren tussen zitten die wel met liefde en respect met vrouwen om kunnen gaan.

Afhankelijk van de gekozen service of dienst, vraag ik vanaf € 20,- per sessie, ik werk niet met uurtarieven en ben ook absoluut geen klokkijker, dat geeft alleen maar stress en dat kunnen we zeker niet gebruiken. Gewoon 1 vast bedrag, dan weet de klant ook meteen waar ze aan toe is en ze hoeft zich niet druk te maken over de tijd en kosten, het enige wat ze moet doen is genieten.

Ook doe ik dit niet om seksueel aan mijn trekken te komen en zie dit ook niet als een manier om gemakkelijk vrouwen te betasten en evt. seks mee te hebben. Ik geef eerlijk toe, ben ook maar een mens van vlees en bloed en heb ook wel mijn gevoelens en behoeftes, maar alleen met wederzijdse toestemming en respect en zal niks forceren en je dingen onder dwang laten doen, het moet leuk blijven en ik wil absoluut geen problemen en voel ook weinig voor een onvrijwillig verblijf in Hotel Traliezicht.

Ook worden er geen foto-, film- en/of geluidsopnamen gemaakt en tijdens de behandelingen staan alle mobiele telefoons uit en zijn ook niet in de kamer aanwezig. De bedoeling is dat je hier ongestoord en veilig kunt genieten. Het enige apparaat wat aanstaat is mijn computer, maar daar zit geen camera of microfoon aan en deze verzorgt alleen de eventuele achtergrondmuziek voor een ontspannende sfeer.

Over deze website

Deze website is zo opgezet dat deze er vrijwel hetzelfde uitziet op de desktop (pc of laptop), als op mobiel (smartphone of tablet). Ook is de website simpel van opzet, het gaat immers om de informatie op de site. Verder maakt de website gebruik van veilige SSL encryptie, zodat alle informatie ook strict privé is en blijft tussen ons. Alle scripts en pagina's op deze website zijn zelf met de hand gemaakt, er wordt geen gebruik gemaakt van scripts van derden, waardoor ik zelf de volledige controle over de code heb en er dus niets naar buiten kan lekken.

Er worden geen priveégegevens bewaard en alle informatie die ik heb zal na de afspraak worden verwijderd. Er wordt dus niets op de server bewaard. Jouw en mijn privacy en veiligheid staan bij mij hoog in het vaandel.

Meer weten?

Bekijk de FAQ (Veel gestelde vragen) en je kunt altijd geheel vrijblijvend, zonder enige verplichting, contact met me opnemen, om al je vragen te beantwoorden of om direct een afspraak met mij te maken voor 1 van mijn unieke services en diensten.

Wat klanten zeggen:

Mevr. S uit Groningen gaf cijfer 9.00 en schreef het volgende:


Heerlijk gewoon! Jij weet echt je handen op de juiste plekken te gebruiken, wist gewoon niet meer wat me overkwam.


Klanten geven gemiddeld een

8.7

en daar ben ik best trots op!